BeProud

Rekrytering med fokus på människan bakom CV:t.

Vi är bäst på yrkesroller inom service, administration och HR. Men stänger aldrig en dörr innan vi haft en dialog av ditt och ditt teams behov.

När vi letar efter din nästa kollega lägger vi stort fokus på det fysiska mötet. 

Vi vill få en tydlig bild av kandidaternas motivation, vilja, engagemang, personlighet och inställning. 

Vi letar inte efter det perfekta CV:t. Vi letar efter den perfekta kollegan till dig och ditt team.

BE WTR söker en servicetekniker till sitt härliga team i Bromma!

BE WTR levererar innovativa vattenlösningar till kontor, publika miljöer och HoReCa. Vi älskar det vi gör, värnar om våra kunder och är här för att förändra branschen. Nu söker vi en driven och ambitiös servicetekniker som vill växa och utvecklas med oss.

Du kan läsa mer om oss på: www.bewtr.com

Klicka på bilden ovan för mer information om tjänsten.Vardagsfrid söker en kollega till innesälj/kundsupport!

Är du Vardagsfrids nästa kollega som vill vara en del av deras fantastiska tillväxtresa? Gillar du att arbeta med många olika kontaktytor och drivs av att arbeta mot tydliga mål?

Då kan du vara den vi letar efter.

Du kan läsa mer om oss på www.vardagsfrid.se

Klicka på bilden ovan för mer information om tjänsten.

BE WTR söker två finsktalande kollegor till kundsupporten!

BE WTR söker just nu två nya medarbetare på 50% och vi söker dig som sätter kundens bästa i fokus och som har en stor förståelse för hur en professionell kundsupport skall fungera. Kanske har du jobbat inom kundsupport i många år och vill gå ner i arbetstid eller studerar och vill kombinera studierna med ett roligt jobb.

Du kan läsa mer om oss på: www.bewtr.com

Klicka på bilden ovan för mer information om tjänsten.

Att rekrytera tar tid och energi! Vi hjälper dig med hela processen!

Klicka på bilden ovan för mer information om tjänsten eller kontakta Lotta Vikström direkt

070-234 84 04 

lotta@beproud.nu

Kandidaterna gillar oss!

Regina Norbäck, Nordic Etail:

"Med ett förhållningssätt som präglas av lyhördhet, pålitlighet och rättvisa är Lotta en stor förebild för mig, inte bara som den fantastiska person hon är utan också inom kundservicebranschen. Hon skapar tillit genom tydliga värderingar och har ett otroligt stort engagemang för inte bara hur man skapar lönsamma lösningar, utan även hur man skapar lojala kunder, vilket är något bland det viktigaste för att lyckas idag. Med hennes enormt breda kompetens inom området så har hon lärt mig otroligt mycket och utan henne skulle jag inte vara där jag är idag, hon rekryterade mig som kundservicechef till Nordic Etail och jag kunde inte vara mer tacksam. En riktig klippa som man alltid kan lita på och som alltid finns till hjälp om man har några funderingar"

Ulrica Cox, Adda (fd SKL Kommentus):

"Jag har haft förmånen att bli rekryterad av Lotta till min nya tjänst där jag kan bocka av allt på önskelistan. Jag är övertygad om att Lotta tar fram det bästa av både företag och jobbkandidat. Hon väljer företag och kandidater med hjärtat och ser till att det matchar. Med målet i sikte att både företag och kandidat ska få det bästa, driver hon sedan rekryteringsprocessen framåt med en varm och samtidigt övertygande hand, tills målet är nått. Lotta tar sig an sina kunder och klienter med ett fokus som om det vore det enda uppdrag som betydde något. Jag kan inte annat än att rekommendera Lotta till både den som söker nya förmågor som den som söker sitt drömjobb. Tack Lotta!"

Annelie Rudehov, Hellermann Tyton AB:

”Vi vände oss till BeProud när det var dags att hitta en ny kundservicemedarbetare, då de dels känner till vår verksamhet och våra behov väl, men även har en otroligt bra koll på värdet av en kvalificerad och värdehöjande kundsupport. Redan efter första samtalet hade vi en bra gemensam bild över vad vi letade efter och vårt önskescenario. Processen och kommunikationen fungerade smidigt under hela processen och resultatet blev verkligen bra. Vi lyckades hitta en person som stämde väldigt bra med vår målbild och som snabbt har tagit en självklar plats i vårt team. Snyggt jobbat BeProud"


Några av våra kunder!

Om BeProud 

Jag startade BeProud rekrytering 2016 när jag insåg att marknaden saknade ett rekryteringsföretag som fokuserar på människan bakom CV:t. 

Rekrytering är så mycket mer än bara ett perfekt CV och/eller några testresultat. Rekrytering för mig är dialog, vilja, motivation, personlighet, engagemang och stolthet.

Det vi inte kan idag, lär vi oss imorgon!

Lotta Vikström - 070-234 84 04

Organisationsummer: 559245-5850, Dalagatan 52, 113 24 Stockholm